Skip to content
Kezdőlap » Mit vegyek karácsonyra annak, akinek mindene megvan?

Mit vegyek karácsonyra annak, akinek mindene megvan?

Mit vegyek karácsonyra annak, akinek mindene megvan?

Gyakran teszed fel magadnak a kérdést: mit vegyek annak, akinek mindene megvan? A válasz egyszerű! Valamilyen emlékezetes karácsonyi ajándékot, ami egyedi és maradandó. Például egy névre szóló karácsonyi ajándék igazán ötletes ajándék olyannak, akinek mindene megvan! Érdemes karácsonyi, kifejezetten egyedi ajándékokban is gondolkodni, mert egy jól eltalált egyedi, személyes ajándék telitalálat lehet!

Mit értünk pontosan személyes karácsonyi ajándékok alatt?

A személyes karácsonyi ajándék azt jelenti, hogy ismerjük az illetőt, tehát tudjuk, hogy minek örül, ismerjük az érzéseit. Még ha olyan személynek keresünk is ajándékot, akinek mindene megvan, ha tudatod vele, hogy ismered az érzéseit, az számára a legnagyobb ajándék, amit adhatsz! Bárkiről legyen is szó, a direkt az ő személyének szóló ajándék a tuti recept! Próbáld “formába önteni” azt, amit szeret! Ha például nagyon szeret egy zenekart, akkor ne CD-t vegyél neki, hanem koncertjegyet! Így közös élményetek fűződhet a zenéhez és tovább fokozódnak az érzelmek…

Milyen ötletes ajándékokban gondolkozz karácsonyra?

Mivel az ajándékozott érzései felől közelítjük meg az ajándékozás kérdését, az alap gondolatnak olyannak kell lennie, amit szeret. Szeret olvasni? Ne könyvet vegyél neki, hiszen mindenkitől azt kap! Egy könyvjelző viszont feliratozható és mindig vele lesz, amikor olvas! Ha olvas, akkor bizonyára utazás közben is olvas. Mennyire régi a táskája? Nem szorul még cserére?

Azt hinnénk, hogy egy olyan ember, akinek mindene megvan, az esetek többségében pihen egy tengerparton. De az ilyen embereknek általában épp a nyugalom hiányzik az életéből. Teremtsd meg a nyugalmát egy vadonatúj olvasósarokkal! Lehet, hogy még költeni se kell rá, csak át kell rendezni hozzá valamelyik helyiséget! Inspirálódj az internetről!

Ajándék férfinak, akinek mindene megvan

Minden nő fantáziája ismeri, hogy mi kell a férfinak. Most mégsem “arra” gondolunk, hanem például egy olyan együtt töltött egy hétre, amikor szabadon szárnyalhat a fantázia, akárcsak a nászúton. Egy veszekedésektől mentes egy hét valahol egy helyes kis erdei faházban, miközben odakint nagy pelyhekben hull a hó… Ez mindannyiunk álma, nem csak a férfiaké! Borítékban egy ilyen karácsonyi ajándék is elhelyezhető a fa alá!

Meglepetésszerű, egyedi karácsonyi ajándék tippek

Ha valakinek mindene megvan, akkor mi az, ami biztosan nincs meg neki? Amit saját maga teremt meg magának. Mindegy, hogy mi az, lehet egy gesztenye emberke, vagy egy festmény, esetleg egy sütemény. Akinek mindene megvan, két dolog lehetséges: vagy rengeteg ideje van, hiszen mindent megcsinálnak helyette, vagy annyit dolgozik, hogy semmi ideje nem marad.

Ha az előbbi, akkor az illető biztosan nem számít semmi olyanra, amit neki kéne megcsinálni. Egy óriási méretű puzzle például biztosan megdöbbenti, de ne zárjuk ki teljesen az ötletet, hiszen a kirakójáték lényege elsősorban a közös időtöltés. Ha az ajándékozó részt vesz a kirakós játékban, akkor az ajándék valójában az együtt töltött idő. Gondolkodhatsz valami szabadabb ajándékban is. Sosem lehet tudni, hogy egy művészi festőkészlet mit hoz ki az emberből! Adj egy ecsetet a kezébe annak, akinek mindene megvan és meglátod, hamar ráérez majd, mi az, ami eddig hiányzott az életéből! Ha túl merésznek ítéled meg ezt az ötletet, még mindig vásárolhatsz kész festményt, vagy akár szobrot is megrendelésre!

Bolondos fém csavar szobor ajándék könyvelőnek

Készíttess egy egyedi bőrképet, vagy válassz szürrealista festőművészt és rendelj meg tőle egy festményt! Ha egyedi szobrot szeretnél készíttetni, férfiaknak igazi különlegességek az úgynevezett csavarszobrok, melyek Kátai László alkotásai. Ha fából vaskarikát nem is, de a minden háztartásban megtalálható csavarokból és fém alkatrészekből bármit képes megformálni.

Mit vegyünk karácsonyra amikor már minden digitális?

Bármit, ami nem az! Ami kiszakítja az ajándékozottat a gamer székből és élményt nyújt neki. Egy fürdőbérlet több alkalommal is kimozdítja tulajdonosát a négy fal közül, akárcsak egy saját biliárd dákó, amivel elmehettek biliárdozni. A kártyapakli otthon is használható, de bárhová elvihető és társaságban is jól jöhet. A dákóra az “áldozat” nevét és saját jókívánságodat is rá gravíroztathatod, a kártyalapok hátulja pedig saját fotókkal is megrendelhető!

Kortól és nemtől függetlenül bárkinek szinte bármi örömet tud okozni, ami a régi szép időkre emlékezteti őt. Vegyél neki szánkót és menjetek el szánkózni! Ha itthon nem esik a hó, akkor sem szabad csüggedni, hiszen ma már az országhatárok nem szabhatnak határt! Jó móka lesz, hiszen mindenki örül, ha együtt töltheti idejét a másikkal és amikor ráébred, hogy az egyszerűségben rejlik minden örömünk!

Te is sokszor hallod ismerőseidtől, hogy “Mit vegyek karácsonyra?” Weboldalunkon számos további személyes és ötletes karácsonyi ajándékokra hívjuk fel a figyelmed, de ajándékozni nem csak karácsonykor szokás! Alig, hogy elmúlik a szeretet ünnepe, máris készülnünk kell a Valentin napra, névnapra vagy szülinapra, ami újabb kihívás elé állítja azt az ajándékozót, aki olyan valakinek keres ajándékot, akinek mindene megvan. Ha férfi az illető és egyedi ajándékot szeretnél neki, akkor a személyre szabott fém szobrainkat mindenképp kukkantsd meg!

A Fém Ajándék Webáruházban válogathatunk az alábbi kategóriák között: 

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván: Kátai László és a Fém Ajándék Webáruház csapata!

Fém csavar szobor ajándék sárkányrepülőnek

Válogass a karácsonyi idézetek közül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük