Skip to content

Biciklis ajándék férfinak, nőnek

14900 Ft17400 Ft

A szoborra kérhető gravírozás is!
Férfi vagy női figura rendelhető!
Méretek:

Méretek:Magasság: 170 mm
Hossz: 200 mm
Szélesség: 80 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Egyedi, személyre szóló bicikliseknek, kerékpárosoknak szóló ajándékot keres bringás ismerőse vagy barátja számára? Jó helyen jár!

Csakúgy, mint a horgászat, a gördeszkázás és a szörfözés, a kerékpározás is egy olyan sport, amely gyorsan életmóddá válhat, és behálózza azok elméjét, akik folyamatosan csinálják, sőt befolyásolják divat-, utazási és baráti döntéseiket. Ez azt jelenti, hogy ha van egy kerékpáros az életünkben, akkor legyen szó akár születésnapról, akár karácsonyról vagy más egyéb alkalmakról, a legnagyobb örömet olyan ajándékkal okozhatjuk nekik, amely a kedvenc tevékenységükhöz kapcsolódik. A megfelelő sporthoz/hobbihoz kapcsolódó ajándék azonban nem mindig könnyű, joggal vakarásszuk a fejünk, hogy vajon melyek a legjobb  ajándék ötletek biciklis ismerősünk számára? Egy egyedi, fémből készült csavarszobor ideális ajándék bicikliseknek, bringásoknak.

Bicikliseknek, bringásoknak, vicces vagy más kategóriájú ajándékok, nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből. Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok,stb. Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Férfi / Női figura

Férfi figura, Női figura

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biciklis ajándék férfinak, nőnek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük