Skip to content
Kezdőlap » Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak 2022-ben

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak 2022-ben

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak - mit adjak karácsonyra pasinak

A “legjobb karácsonyi ajándék férfiaknak” – vajon mi lehet ez? Mivel varázsolhatsz mosolyt szenteste kedves férfi hozzátartozód arcára? Milyen ajándék ötletek léteznek pasiknak karácsonyra 2022-ben? Legyen vicces vagy kreatív? Olcsó vagy exkluzív? Egyedi személyre szóló fém ajándék gravírozással?  Lássuk a férfi karácsonyi ajándék ötleteket!

Hogy lehet az, hogy általában a nők imádnak “shoppingolni”, de ha férfiaknak kell valamit venni karácsonyra, akkor úgy tűnik szinte lehetetlen a  küldetés?! Vannak férfiak, akik a tárgyi világ terén nem rendelkeznek nagy elvárással, és csak vállat vonnak: “ Mindegy mit adsz karácsonyra, drágám!” Ha pedig a szeretett férfinak magasak az igényei, akkor valószínűleg már meg is vette magának, amit megkívánt. Ha pedig nem tudta megvenni, akkor az valószínűleg olyan sokba kerül, hogy hitelt kellene felvenni a meglepetés megvásárlásához. Mind a kettő esetben nagy nehézség eldönteni, hogy mi legyen az a bizonyos “férfi karácsonyi ajándék”!

Ne felejtsd el, hogy a karácsony a szeretet ünnepe! Még mindig. Inkább legyen egy szívből jövő kreatív karácsonyi ajándék a fa alatt, minthogy egy luxus ajándék, ami valamit kompenzál. Ha vicces és minőségi karácsonyi ajándékot keresel férfi számára, legyen az férj, apa, nagypapa, vagy a fiad, akkor a Fém Ajándék Webáruházban jó helyen jársz, mert a teremtés koronája garantáltan szeretni fogja az általunk javasolt ajándékokat!

Mi alapján választhatod ki férfinak a legjobb karácsonyi ajándékot?

Először is ismerned kell a személyiségét annyira, hogy olyan vicces karácsony ajándéknak örülne-e, amit nem beszéltetek meg előre. Ebben a webáruházban nagyon jópofa fémszobrocskák vannak, amelyek rendkívül ötletesek és kreatívak! Szinte biztos, hogy találsz valamit, ami ideális karácsonyi ajándék lesz férfinak vagy fiúnak. Bár ha a fiadról van szó, akkor legyél óvatos…

Pl.  ha a gyermeked valami elektromos kütyüt vár, nemcsak a  fenyőfás pulcsi, hanem a csavar szobor is csalódást fog okozni! 

Tehát ha valami drága karácsonyi ajándékra számít a kedves férfi ismerősöd, párod vagy rokonod, akkor inkább beszéd meg vele előre az anyagi kereteket. 

Olcsó karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak 2022

Nagyon érdekes, hogy ami olcsó az nem feltétlenül gagyi, és semmiképpen sem értéktelen. 

A Fém Ajándék webáruházban a termékek ára átlagosan 12-16 000 Ft körül mozog, attól függően, hogy kérsz-e rá gravírozást vagy sem. Az összetettebb, több részből álló szoborkompozíciók drágábbak lehetnek valamennyivel. Egyedi igényre szabott karácsonyi ajándékokat férfiaknak és nőknek egyaránt készítünk. Ha nem találod meg, amit keresel, írj nekünk!

Kreatív, kézzel készített egyedi karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak – DIY karácsonyi ajándékok

A kézzel készített ajándékok igazán szívből jönnek – de tapasztalatból mondom – aminek a barátnőd örülne, az nem biztos, hogy ideális lesz egy pasinak. Udvariasan megköszöni a csajos ajándékot, de nem igazán tud vele mit kezdeni, és sajnos a belefektetett munkát sem biztos, hogy értékeli. Férfiaknak érdemes férfias ajándékot adni karácsonyra. Mitől lesz férfias a karácsonyi ajándék?

  • a fémes alapanyagoktól
  • a  férfiakhoz közelálló témától (sport, hobbi, zene stb.)
  • az kidolgozástól

Az általunk készített dísztárgyak teljesen hétköznapi alkatrészekből készültek. Az alkotóelemek is igazán férfiasak: csavarok, drótok, lemezek, csapágyak, csavaranyák, forgácsok,stb.

Kátai László minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

Vicces karácsonyi ajándékok férfiaknak

Mi az amit egy pasi humorosnak talál? A vicces karácsonyi ajándékok kiválasztásához ismerni kell a férfi agy működését. 

A férfiak számára a humor rendkívül fontos. Egyfajta fegyver ez, amellyel leveszik a nőket a lábukról, és amellyel előnyt szereznek a többi férfival szemben. A problémákat is sokszor humorral igyeznek feloldani. A vicces karácsonyi ajándéktárgyakat ezért nemcsak hogy örömmel fogadják, hanem megmutatják barátaiknak is, különösen, ha az egy olyan egyedi darab, amivel a másik férfi biztosan nem rendelkezik. 

A Fém Ajándék boltunkban kapható személyre szabható ajándéktárgyak, szobrocskák nemcsak egyediek, hanem nagyon viccesek is egyben, hiszen a mindennapi élet jelenetei, munka, sport, zenélés stb., rendkívül szellemesen lettek kivitelezve.

Férfi karácsonyi ajándékok pasiknak kategóriánként

Érdemes szétnézni honlapunkon aszerint is, hogy mi az úriember hobbija vagy hivatása, mit sportol, vagy legalábbis milyen sportot, zenét néz és hallgat szívesen:

Reméljük megtalálod a megfelelő ajándékot karácsonyra a kiválasztott férfi számára. Ha igen, add e a rendelést, és  dőlj hátra, pihenj egy kicsit – úgyis lesz elég dolgod a karácsonyi készülődéssel!

Szenteste pedig számíts az elégedett mosolyra, amit a karácsonyra adott csavar szobrocska és a te figyelmességed vált majd ki! További ötletekért válogass a karácsonyi idézetek közül!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván Kátai László és csapata!

Legjobb karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak 2022-ben – árakkal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük