Skip to content
Kezdőlap » Sportos ajándék ötletek, ajándéktárgyak fémből edzőknek, sportolóknak – csavar szobor

Sportos ajándék ötletek, ajándéktárgyak fémből edzőknek, sportolóknak – csavar szobor

Az általunk készített egyedi, személyre szabott ajándéktárgyak fémből készülnek. A fém nemcsak környezetbarát anyag, felhasználási módjának csak a képzelet szabhat határt!  Legyen szó akár születésnapi, akár karácsonyi vagy egyéb ajándékról, a legjobb ajándéktárgy kiválasztásakor gyakran próbálunk az ajándékozott hobbijával kapcsolatos  ajándék ötletek témájában keresni, az egyik ilyen tág téma a sportos ajándékok köre lehet. Exkluzív, különleges, sportos ajándékot keres sportolók, személyi edzője számára de még nem találta meg a legjobbat? Szeretne valami különlegeset adni a megszokott bolti műanyagtárgyak helyett? Legyen szó baseball csapatról, fociról, gimnasztikáról, golfról, jégkorongról, judóról, karatéról, kickboxról, krikettről, ökölvívásról, síelésről, súlyemelésről, teniszről, testépítésről  vagy vívásról, nálunk A-tól Z-ig talál sportos ajándéktárgyat fémből készítve. 

Ajándékötlektek sportolóknak – nőknek és férfiaknak (lehet választani női és figurát, gravírozást) – árakkal

A legjobb egyedi és vicces fém ajándéktárgyak személyi edzőknek, sportolóknak karácsonyra, születésnapra vagy a győzelem megünneplésére!

Úgy tartják, hogy a sport legalább olyan fontos, mint a helyes étkezés, és rendszeres testedzés nélkül az egészségvédelem nem lehet teljes. A rendszeres testmozgás egyfajta nevelése a testnek, fizikai és mentális téren is. Közvetlen hatással van fizikai állapotunkra, a mentális erőnkre (akaraterő, tudatosság, motiváltság), de még a személyiség-fejlődésünkre is. Számtalan sport, mozgásforma létezik, az adott tevékenység melleti döntésnél több szempont is szerepet játszik, beleértve  személyiségünket és a kitűzött célt (ideális testsúly elérése, megtartása, regeneráció, stresszoldás, rehabilitáció) stb. Napjainkra elmondható, hogy leginkább a futás, biciklizés, otthoni fitnesz és  jóga tartoznak a legnépszerűbb sportok közé, hiszen ezeket lehet a munka-gyerek-háztartás háromszögbe is jól beiktatni napirendünkbe. Érdemes viszont kipróbálni újdonságokat, mint amilyen a Power Plate

Ajándékozáskor – legyen szó születésnapról, Karácsonyról vagy más egyéb alkalomról – sokszor nincs könnyű dolga az embernek. Ha motiválni szeretnénk valakit, jó ötlet lehet egy edzőtermi bérlet.  

Tegyük fel, ismerősünk sportoló, valamilyen sportnak a rajongója. Milyen sportos ajándéknak örülne? Esetleg személyi edzőnek keresünk ajándékot és a legjobb edző ajándékon törjük a fejünk?

Teniszes, biciklis vagy akár sakk ajándékok, csavar szobrok, nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből a Fém Ajándék webáruházából.