Különleges, egyedi fém sakkfigura készlet

65000 Ft

A sakk készletre kérhető gravírozás is!

Méretek:

Magasság:125 mm

Hossz: 320 mm

Szélesség: 320 mm

Törlés
Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Egyedi, különleges sakk szett vásárlásra adná a fejét sakk-őrült családtagja, barátja, párja vagy ismerőse számára? Minőségi, exkluzív sakk készlet vásárláson töri a fejét, amit nem látni bármelyik üzletben, családi polcon? Egy fém sakk figurakészlet igazán sajátossá teheti a játék élményét!

Ajándék vásárlásnál már az hasznos támpontot nyújt, ha az ajándékozottnak van valamilyen hobbija. Egy sakk-imádó számára ajándék ötletet találni bizonyára nem jelenthet túl nagy fejtörést számunkra. Nagy valószínűséggel már rendelkezik saját sakk készlettel, de ha gyűjtőről van szó, akár több szett is áll otthon rendelkezésre kedvenc időtöltése számára, folyamatosan böngészheti az internetet vagy a bolhapiacot különleges, eladó sakk készlet után vadászva. Joggal gondolhatjuk, hogy akkor mégis miféle sakk témájú ajándékot adhatnánk profi sakkos ismerősünk számára, elérhető áron?

Legyen szó sakk készlet vásárlásról akár veterán játékosnak, akár olyan személy számára, aki éppen csak most ismerkedik ezzel a közismert, 2 személyes táblajátékkal, ami külön sportágként is megállja a helyét, egy minőségi fém sakk készlettel aligha nyúlhatunk mellé és nagy valószínűséggel ilyen még nincs a polcán!

Sakk-őrülteknek, sakkozóknak különleges, exkluzív sakk készlet vagy más kategóriájú ajándékok, nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből.

Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok, stb.

Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Különleges, egyedi fém sakkfigura készlet” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.