Skip to content

Vicces ajándék szerelmes pároknak, nászajándék, cuki szerelmes ajándék évordulóra

14900 Ft17400 Ft

A szoborra kérhető gravírozás is!
Méretek:
Méretek:
Magasság: 210 mm
Hossz: 200 mm
Szélesség: 120 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Vicces ajándék szerelmes pároknak, nászajándék, cuki szerelmes ajándék évordulóra – különösen fiúknak, férfiaknak

Egyedi és kreatív szerelmes ajándék ötletet keresel? Ha olyan ajándékot szeretnél, ami valóban kifejezi a szerelmedet, az egyedi szerelmes ajándékok a tökéletes választás. A férfiak és fiúk számára a  szerelmes ajándéknak nem feltétlenül kell, hogy cuki legyen, de egy humoros meglepetésnek, biztos, örülni fog!

Vicces nászajándék ötletek – férfiaknak, pároknak

Az egyedi és vicces nászajándékot keresőknek ez a csavarszobor a tökéletes választás. Az alkotás a párosban lévő férfi pórázon vezetését ábrázolja, ami humoros és cuki módon mutatja be a házasság utáni életet. Az alkotás egyedi, mivel minden egyes alkatrész egyedileg készül el és a rögzítése hegesztéssel történik. Az ajándék fiúknak és férfiaknak egyaránt megfelelő, és biztosan meglepi őket.

Miért jó vicces nászajándékot, szerelmes ajándékot venni? Mert…

  1. Szórakoztató: A vicces nászajándékok és szerelmes ajándékok szórakoztatóak, jókedvet és nevetést okozhatnak a párnak.
  2. Kifejezi a szerelmet: Az ilyen ajándékok jelzik a pár számára, hogy mennyire szereted őket, és azt is, hogy mennyire értékeled az ő humorukat.
  3. Emlékezetes: A vicces nászajándékok és szerelmes ajándékok emlékezetesek és könnyen megtalálhatók, amikor a pár visszagondol a nászútjukra vagy évfordulójukra.
  4. Egyedi: Az egyedi és kreatív ajándékok, mint például a csavarszobrok, kifejezik a személyiséget és az egyediséget, és kifejezik a pár szerelmét és kapcsolatukat.
  5. Örömöt okoz: Az ilyen ajándékok örömet és boldogságot okoznak a párnak, amikor megkapják őket, és az öröm örökké megmarad.
  6. A pár barátsága fontos: A vicces nászajándékok és szerelmes ajándékok jelzik a pár barátságának fontosságát is, és azt is, hogy a pár közösen átélte a nevetést és az örömöt.

Az évfordulóra vagy az eljegyzési ajándékra is remek választás lehet ez a humoros szerelmes ajándék, ami biztosan mosolyt csal az arcukra. Ez egy nagyszerű ajándék lehet, ha a szerelmednek van egy hobbija, vagy érdeklődése a műszaki dolgok iránt. A kreatív meglepetés ötvözi a kézműves és a technikai tudást, amelynek eredménye egy egyedi dísztárgy, amely biztosan felejthetetlen emlékké válik. Emellett ez egy jó ajándék szerelmes pároknak, valentin napi ajándéknak, évfordulós ajándéknak vagy akár nászajándéknak is.

Olvasd el az alábbi cikket is: Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak. A blogbejegyzésben az egyedi szerelmes ajándékok és a kreatív szerelmes meglepetések között olyan ajándékot is találhatsz, ami tökéletesen megfelel a szerelmed ízlésének és stílusának. A férfiak számára szerelmes ajándék, vagy a fiúk számára szerelmes ajándékok között is megtalálhatod azt a meglepetést, amit mindig is kerestél.

A szerelmes pároknak készült ajándékra kérhető gravírozás is!
Méretek:
Magasság: 210 mm
Hossz: 200 mm
Szélesség: 120 mm

Nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből.
Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok,stb.
Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

vicces nászajándék
szerelmes ajándékok évfordulóra
szerelmes ajándék ötletek
egyedi szerelmes ajándékok
vicces nászajándék ötletek
kreatív szerelmes meglepetések
ajándék szerelmeseknek
ajándék szerelmes pároknak
cuki szerelmes ajándékok
szerelmes ajándékok fiúknak

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vicces ajándék szerelmes pároknak, nászajándék, cuki szerelmes ajándék évordulóra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük