Skip to content

Fotósnak ajándék fém figura, csavar szobor

15900 Ft18400 Ft

A szoborra kérhető személyre szabott gravírozás is!
Férfi vagy női figura rendelhető!

Méretek:
Magasság: 200 mm
Hossz: 180 mm
Szélesség: 100 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Ajándék fotósoknak

Ajándék vásárlásnál már az hasznos támpontot nyújt, ha az ajándékozottnak van valamilyen megszállottsága – egy hobbi, egy foglalkozás vagy akár a kettő egyben. Ha van egy fotóművész ismerősünk, akkor legyen szó akár születésnapról, akár Karácsonyról vagy más egyéb alkalmakról, a legnagyobb örömet olyan ajándékkal okozhatjuk neki, amely kedvelt tevékenységükhöz kapcsolódik.  A megfelelő ajándék megtalálása azonban sokszor nem könnyű feladat, főleg, ha nem szeretnénk személytelenek lenni. 

Fotósok esetében ez talán még nehezebb feladat lehet, mégis milyen ajándékot adjunk?  Minek örülne egy fényképész? Egy teleobjetívnek vagy akár egy halszemoptikás teleobjektívnek bizonyára. Ha viszont épp nincs erre pár százezer vagy akár több millió forintunk, vagy már az ajándékozott rendelkezik objektív lencse bögrével, fényképész nyakpánttal, szelfibottal és más egyéb fotós ajándéktárggyal, mi az amit adhatnánk? Egy fémből készült, fotós csavar szobor valószínűleg még nincs a polcán!

Fotós, fényképész számára keres egyedi személyre szóló ajándékot? Fotósnak különleges, egyedi fémből készült ajándékok, nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből. Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok stb.Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

Férfi figura / Női figura

Férfi figura, Női figura

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fotósnak ajándék fém figura, csavar szobor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük