Skip to content
Kezdőlap » Ajándék orvosnak, nővérnek, egészségügyi dolgozóknak

Ajándék orvosnak, nővérnek, egészségügyi dolgozóknak

Milyen ajándékot, ajándékttárgyat vegyünk orvosnak? Mi a legjobb ajándék ötlet, ha nővérnek, apolónak, mentősnek vagy más egészségügyben dolgozónak szeretnénk kifjezni a hálánkat?

Legyen szó ünnepről, orvosi végzettségről vagy egyszerűen köszönetnyilvánításról, az ajándék megtalálása egy orvos számára kihívást jelenthet. Mennyit költsünk orvosunk, orvos ismerősünk ajándékára? Amennyiben túl drága az orvosi ajándék, amit adunk, lehetséges, hogy ettől az ajándékozott fél kényelmetlenül érzi majd magát. Ha túl keveset, lehet, hogy értéktelennek vagy akár személytelenek találja. Így, a piszkos anyagiakon túl ott van még az ajándék személyreszólóságának kérdése is – mennyire legyen egyedi esetleg humorosra vennénk a figurát egy vicces orvos ajándék formájában? Az alkalom, az ajándék mögötti szándék sem mindegy. Mi az ideális köszöntetajándék egy orvosnak? Páratlan szaktudását szeretnénk elismerni a legjobb orvos ajándékkal? Esetleg orvosi diplomaosztóra keresünk ajándékot? Férfi orvosnak vagy női orvosnak keresünk? A legszebb ajándékot érdemlik ezen kívűl a nővérkék, ápolók, mentősök és a kórházban takarító személyzet is.

Egyedi fém szobrok, csavarszobrok ajándékba, orvosoknak, szülészeknek, nővéreknek… – árakkal

Sokak számára az első ajándék ötletek a tipikus irodai berendezések orvosos ajándék gyanánt – papírsúlyok, könyvtartók, íróasztal -szervezők és emléktárgyak. Bár minden ajándék értelmes gesztus, mi egy lépéssel tovább akarunk menni, a hétköznapitól a rendkívüliig. Ha tökéletes, vicces és nem mindennapi ajándékot keres egy igényes és stílusos orvos számára, ne keressen tovább! 

Mi megkönnyíthetjük az ár-érték arányban megfelelő és orvosa területéhez a leginkább illő, legjobb ajándékra való vadászatot! A Fém Ajándéknál számos orvosi szakágra megtalálható a legjobb orvos ajándék, egy különleges fémből készült orvos csavar szobor formájában, igény szerinti gravírozással. A kínálat részét képezik többek között: állatorvos, betegápoló, csontkovács, fogorvos, gyermekorvos, gyógytornász, masszőr, nőgyógyász, nővér, ortopédus, orvos, pszichológus, röntgenorvos, sebész, műtőorvos, altatóorvos, szemészorvos, szülészorvos és védőnő. A figurák elkészíthetők női és férfi változatban egyaránt.  Ezek mellett akár egyedi rendelésre is megalkotjuk a legjobb orvos ajándéktárgyat!

Az általunk készített egyedi, személyre szabott ajándéktárgyak fémből készülnek. A fém amellett, hogy környezetbarát anyag, a felhasználási módjának ráadásul csak a képzelet szabhat határt!  A legjobb ajándéktárgy kiválasztásakor gyakran próbálunk az ajándékozott életével kapcsolatos  ajándék ötletek témájában keresni,  például szeretnénk adni orvosnak, vagy orvos hozzátartozónknak valami egyedi, esetleg vicces ajándékot adni.


Kapcsolódó téma:

Fogkefe, szájápolás, fogászati anyagok