Skip to content

Szülészorvosnak, szülésznőnek ajándék

29000 Ft31500 Ft

A szoborra kérhető gravírozás is!
Férfi vagy női nőgyógyász rendelhetők!

Méretek:
Magasság:270 mm
Hossz: 280 mm
Szélesség: 120 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

A legjobb szülésznő és szülészorvos ajándék, amellyel kifejezhetjük a köszönetünket!

A születés egy csodálatos esemény a család életében. Ilyenkor szeretnénk kifejezni a hálánkat nemcsak a szülészorvosnak, hanem a szülésznőnek is, aki mindvégig kitartott az anyuka mellett. Gyakori kérdés, hogy a szülésznek, szülésorvosnak , szülésznőnek és nővérkéknek milyen ajándékot lehetne venni?

A magánrendelésben fogadott orvosnak nem feltétlenül kell ajándék, elég egy köszönet, mert térítjük a költségeit.  Egyéb esetben nem  fogadhat el hálapénzt, de az újdonsült anyukák és apukák  szívesen kifejeznék a hálájukat valami emlékezetes ajándéktárggyal. Nem a legjobb ötlet nagy ajándékkosárral ott ülni a többi páciensek között a váróban.

Ha személyre szóló egyedi, gravírozott ajándékban gondokozunk, akkor egy jó minősésű drágább italt ajándékozhatunk gravírozott dobozban, de ez sem elég személyes. Másrészt valószínűleg márkás italokkal  tele van már a szülészorvos vitrinje. Ha antialkoholista, és  tovább akarja ajándékozni az italgyűjteményét, a gravírozás miatt ezt sem teheti meg. 🙂

Köszönetként a szülésznőnek rendszerint kávét, bonbont, esetleg valami kisebb kiszerelésű szeszes italt, vagy virágot szoktak adni.  A legjobb ajándék a szülésznőnek is legyen értékes – és itt nem a pénzbeli értékre, hanem a megbecsülés kifejezésére gondoltam. Amivel kifejezhetjük, hogy nem csak letudni akarjuk „kötelező” ajándékozást.

Inkább ajándékozzunk olyan nem hétköznapi dísztárgyat, életképet, ami mosolyt csal még a legelfásultabb szülészorvos arcára is.  A születést ábrázoló csavarszobor létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből történik.

Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok,stb.
Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

Kérjük egyedi gravírozással!

Férfi / Nöi figura

Férfi szülész, Női szülész

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szülészorvosnak, szülésznőnek ajándék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

  • Nőgyógyász orvosnak ajándék

    Nőgyógyásznak ajándék, ami egyedi és vicces

    31500 Ft
  • Nőgyógyász orvosnak ajándék

    Nőgyógyásznak ajándék, ami egyedi és vicces

    29000 Ft