Skip to content

Nőgyógyásznak ajándék, ami egyedi és vicces

29000 Ft31500 Ft

A szoborra kérhető egyedi szövegű gravírozás is!
Férfi vagy női nőgyógyász rendelhetők!

Méretek:
Magasság: 190 mm
Hossz: 200 mm
Szélesség: 120 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Mit vegyek a nőgyógyásznak ajándékba?

Hogyan mondjunk köszönetet a nőgyógyásznak, aki végigkísért a várandósság alatt? Nőgyógyász, számára keresünk egyedi személyre szóló ajándékot?

Természetesen a nőgyógyász orvos szakértelmére nemcsak a terhesség alatt van szüksége a hölgyeknek, hanem a termékenységgel, menstruációval és menopauzával kapcsolatos problémák kezelésénél is. Egy jó nőgyógyász segít az élet legnehezebb vagy legörömtelibb eseményeinél is. Természetes, hogy szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket.

Az ajándékvásárlás egy nőgyógyász számára valóságos aknamező lehet mind ár, mind az ajándéktárgy tekintetében. Mennyit költsünk nőgyógyászunk, ajándékára, ha pénzt nem adhatunk neki? Amennyiben túl drága az ajándék, amit adunk, lehetséges, hogy ettől az ajándékozott fél kényelmetlenül érzi majd magát. Ha túl keveset, lehet, hogy értéktelennek vagy akár személytelenek találja. Így, a piszkos anyagiakon túl ott van még az ajándék személyre szólóságának kérdése is – illetve, hogy mennyire vehetjük humorosra a figurát egy vicces nőgyógyász ajándékkal?

Egy kis köszönőkártyával és egy fémszobrocskával is kifejezhetjük a hálánkat. Ha rövid szöveget szeretnénk, azt akár rá is gravírozhatjuk a Kátai László által készített egyedi szobrokra:

  • „Szavakkal nem lehet kifejezni azt a szeretetet és elismerést, amit érzek!
  • „Nem tudjuk szavakba önteni hálánkat mindazért, amit a családunkért tett, Doktor Úr/Doktornő!”
  • „Köszönjük azt a sok törődést, amelyet kaptuk az elmúlt 9 hónapban!
  • „Köszönjük a sok támogatást a várandósság alatt!”

A szoborra nemcsak gravírozás kérhető, hanem férfi vagy női nőgyógyász figurák, is rendelhetők!

Nőgyógyásznak különleges, egyedi fémből készült ajándékok, nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből. Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok stb. Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

 

Férfi / Női figura

Férfi nőgyógyász, Női nőgyógyász

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nőgyógyásznak ajándék, ami egyedi és vicces” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük