Skip to content

Ajándék masszőrnek

15900 Ft18400 Ft

A szoborra kérhető személyre szabott gravírozás is!
Férfi vagy női figura rendelhető!

Méretek:
Magasság: 200 mm
Hossz: 190 mm
Szélesség: 100 mm

Product total
Options total
Grand total

A legjobb masszőr ajándék

Ha masszőrhöz jársz, biztos nagyon hálás vagy egy-egy kezelés után, mert olyan mintha újjászületnél. A jó masszőr, csontkovácsolással és masszázzsal foglalkozó szakember ádásos tevékenysége az egész életedre kihathat. Nem csoda, ha hálás vagy neki. De vajon mivel fejezhetnéd ki a háládat és a köszönetedet? Egy masszőröknek szóló egyedi ajándéktárggyal!

Az is elképzelhető, hogy nem úgy keresed a legjobb masszőr ajándékot, hogy te jársz kezelésre, hanem esetleg te magad vagy a masszőr és a kollégádat szeretnéd meglepni! Vagy magadat. Hidd el, te is megérdemled, hogy egy jópofa, vicces egyedi ajándékot vásárolj magadnak.

Lehet, hogy a családban, a baráti körödben van masszőr, aki megajándékoznál. Vagy életed párját akarod meglepni masszázzsal kapcsolatos ajándékkal.

Egyedi, személyre szóló masszőröknek szóló ajándéktárgyat keresel masszőrje, masszőr ismerőse vagy barátja számára? Jó helyen jársz!

Ideje megmutatni nekik némi szeretetet és tudatni velük, mennyire értékeljük szolgáltatásaikat! A vicces és hasznos ajándékok nemcsak boldoggá teszik őket, hanem sokkal vonzóbbá tehetik a környezetüket is. Még az is lehetséges, hogy munkájukat egyszerűbbé vagy szórakoztatóbbá tehetik. Egy fémből készült, egyedi masszőr figura amellett, hogy rendkívül személyre szóló és különleges ajándékot jelenthet a megajándékozott számára, a szobrot alkotó különféle fém összetevőknek – pl. csapágyak, csavarok – tökéletes dísze lehet egy masszőr otthonának, munkahelyének– és még gravírozás is kérhető rá!

Férfi vagy női figura rendelhető!

Méretek:
Magasság: 200 mm
Hossz: 190 mm
Szélesség: 100 mm

Nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből.
Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok,stb.
Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Férfi / Női figura

Férfi figura, Női figura

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék masszőrnek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük