Skip to content

Radiológus, röntgen asszisztens ajándék

16900 Ft19400 Ft

A szoborra kérhető egyedi szövegű gravírozás is!
Férfi vagy női figura rendelhető!

Méretek:
Magasság: 200 mm
Hossz: 180 mm
Szélesség: 100 mm

Product total
Options total
Grand total

Egyedi radiológus ajándék fémből – kreatív és vicces ajándék orvosnak 2021-ben!

 

Mi a legjobb ajándék ötlet, ha kedvesünk, barátunk, családtagunk kollégánk vagy épp a főnökünk radiológus? Persze olyan helyzet is elképzelhető, hogy ismeretlennek  szeretnénk kifejezni a hálánkat egészségügyi szolgáltatásért cserébe és valami egyedi, személyre szóló, vagy épp vicces ajándék ötletet keresünk. A megfelelő ajándék megtalálása nem könnyű feladat, de mi segítünk neked eligazodni az egyedi, kreatív vagy épp vicces fém ajándékok labirintusában.

 

Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy más egyéb alkalmakról, a legnagyobb örömet olyan ajándékkal okozhatjuk neki, amely kedvelt tevékenységéhez, foglalkozásához kapcsolódik. Egy hegesztett fém csavarszobor radiológus figura tökéletes orvos ajándék lehet bármilyen alkalomra! 

 

A fém ajándék egyediségét nem csupán az adja, hogy teljesen hétköznapi, újrahasznosított alkatrészekből -csavarokból, drótokból, lemezekből, csapágyakból stb- áll maga a fém szobor hanem, hogy gravírozás is kérhető rá. Sőt a rendelés előtt azt is eldöntheted, hogy női vagy férfi figurát szeretnél.  

Minden darabot egyedileg készítünk, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés. Így lehet egy nem hétköznapi ajándék hétköznapi alapanyagokból garantáltan egyedi és megismételhetetlen!

Tudjuk, hogy az ajándékozásnál fontos tényező még az idő is! Miután megérkezett hozzánk a rendelésed gyors elkészítéssel és szállítással gondoskodunk arról, hogy a megrendelés és az ajándékbontogatás között a lehető legkevesebb idő teljen el.

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Férfi / Női figura

Férfi figura, Női figura

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Radiológus, röntgen asszisztens ajándék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük