Skip to content

Földmérő / Térképész / Geodéta ajándék

15900 Ft18400 Ft

A szoborra kérhető személyre szabott gravírozás is!
Férfi vagy női figurák rendelhetők!

Méretek:
Magasság: 200 mm
Hossz: 180 mm
Szélesség: 100 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Jó helyen jársz, ha a legjobb egyedi ajándék ötletet keresed földmérő / térképész / geodéta szeretted számára!

 

A megfelelő ajándékot megtalálni egy olyan foglalkozásra, amit nem ismersz igazán olyan lehet, mintha tűt keresnél a szénakazalban! Ha az ajándékozottnak a munkája a hivatása és a szenvedélye is egyben, akkor nyert ügyünk van, hiszen ez egy olyan kapaszkodó nekünk, aminek a nyomvonalán el tudunk indulni a nagy ajándék kereséssel! 

 

Mindenki szeret olyan ajándékot kapni, ami a hobbijára emlékezteti, így egy egyedi és teljesen személyre szabható fém ajándékkal garantáltan nem lőhetünk mellé földmérő, geodéta, vagy térképész szerettünknek akár karácsonyról, születésnapról, vagy egyéb alkalomról is legyen szó!

 

Miért olyan különlegesek a fém ajándék szobraink?

Az általunk készített egyedi, személyre szabott ajándékok 100%-ig újrahasznosított fémből készülnek. A fémszobor figurák, csavarok, drótok, lemezek, csapágyak, csavaranyák és forgácsok mesteri alakításával és hegesztésével jönnek létre. Az alkotó, Kátai László minden egyes darabot egyedileg készít el, ezért az online rendelés során a fent gravírozás mellett a kiválasztott fém szobrodat rendelheted női vagy férfi figurában is

Mit tegyél, ha most épp nem találsz olyan fém figurát, amit elképzeltél? Nem kell elkeseredned, hiszen tőlünk kérhetsz olyan szobrot is, amit éppen nem találsz meg a webáruház kínálatában! Egyedi ötleteiddel keress minket bátran elérhetőségeink egyikén, hiszen ebben is tudunk segíteni.

Férfi figura / Női figura

Férfi figura, Női figura

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Földmérő / Térképész / Geodéta ajándék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük