Skip to content

Ajándék dobosoknak

14900 Ft17400 Ft

 

Férfi vagy női dobos rendelhető!

A szoborra kérhető gravírozás is!

Méretek: Magasság: 155 mm

Hossz: 120 mm

Szélesség: 110 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Személyre szóló dobos ajándéktárgyat keres dobos ismerőse, barátja számára vagy esetleg saját hobbija a dobolás ? Jó helyen jár!

Ajándékot vásárolni valakinek, aki rendelkezik valamilyen hobbival, egyszerre könnyű és nehéz feladat. Könnyű, mert ismerjük, hogy milyen ajándék kategóriában lehetünk telitalálatosok, de ugyanakkor nehéz is, mert nem tudjuk, pontosan mire lenne szüksége. Különösen sok a bizonytalanság  olyan hobbi esetében, ami hangszer alapú. Bármiről is legyen szó, a következő kérdést fel kell tennünk magunknak: pontosan mire lehet szükségük? Az ezredik gitárpengető vagy dobosok esetében dobverő valószínűleg nem okoz túlságosan nagy  lenyűgözöttséget ajándékozáskor. Egy egyedi, fémből készült  dobos csavar szobor figurával viszont még aligha rendelkezik dobos ismerősünk! Legyen szó születésnapi ajándékról, karácsonyi ajándékról vagy valamiről a Valentin-nap alkalmából, egy gravírozott fémből készült csavar szobor figurának garantáltan minden dobos örülne!

Dobos vicces vagy más kategóriájú ajándékok és ötletek nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből.

Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok,stb.

Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

 

 

 

Női/ Férfi figura

Nő figura, Férfi figura

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándék dobosoknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük