Autószerelőnek ajándék, figura

16900 Ft18400 Ft

A szoborra kérhető gravírozás is felár ellenében!
Méretek:
Magasság: 200 mm
Hossz: 160 mm
Szélesség: 140 mm

Törlés
Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Egyedi, személyre szóló autószerelőknek szóló ajándéktárgyat keres autószerelője, autószerelő ismerőse vagy barátja számára? Jó helyen jár!

Ideje megmutatni nekik némi szeretetet és tudatni velük, mennyire értékeljük szolgáltatásaikat! A vicces és hasznos szerelői ajándékok nemcsak boldoggá teszik őket, hanem sokkal vonzóbbá tehetik a garázshelyüket is. Még az is lehetséges, hogy munkájukat egyszerűbbé vagy szórakoztatóbbá tehetik. Egy fémből készült, egyedi autószerelő műhely csavar szobor amellett, hogy rendkívül személyre szóló és különleges ajándékot jelenthet a megajándékozott számára, a szobrot alkotó különféle fém összetevőknek – pl. csapágyak, csavarok – tökéletes dísze lehet egy autószerelő műhelynek, hiszen beleillik a környezetébe – és még gravírozás is kérhető rá!

Autószerelőnek, vicces vagy más kategóriájú ajándékok, nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből.

Nem hétköznapi dísztárgyak és életképek létrehozása teljesen hétköznapi alkatrészekből.

Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok, stb.

Az alkotó minden darabot egyedileg készít el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés.

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Autószerelőnek ajándék, figura” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük