Skip to content

Autófényezőnek ajándék csavarszobor

16900 Ft19400 Ft

A szoborra kérhető személyre szabott gravírozás is!
Méretek:
Magasság: 180 mm
Hossz: 240 mm
Szélesség: 160 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Minden férfi egyenlőnek születik, de csak a legjobbak lesznek autófényezők – avagy személyre szabott, gravírozható fém ajándékok autófényezőknek!

Egyedi fém ajándékot keresel autófényező szerettednek karácsonyra, születésnapra, vagy csak úgy alkalomtól függetlenül? Ha tökéletes ajándék ötletet keresel férfiaknak ne kattints tovább, hiszen a legjobb helyen jársz!

A tökéletes ajándékot megtalálni, ami egyedi, személyre szabott és még az ajándékozott hobbijára, foglalkozására is vonatkozik egyáltalán nem könnyű feladat. 

Mégis minek örülne egy autófényező? Talán az autós ajándék jó ötlet lehet, de mégsem elég egyedi és biztosan nem szeretnél személytelen ajándékot adni, ami úton-útfélen szembe jön vele, ráadásul nem is köti hozzá semmi érzelem.

Manapság már egyre több pszichológiai kutatás bizonyítja az ajándékozás lélektanát és azt, hogy melyek azok az ajándékok, amikkel erősíthetjük a szerelmi, családi és baráti kötődéseket. A tudomány szerint a legjobb ajándékok a másik fél személyiségét, érdeklődését kifejező ajándékok, ezt követték a közös élményhez köthető darabok. Mindkettő ajándék típus fontos és erős érzelmi visszacsatolást vált ki az ajándékot kapó személyből. Ne gondoljuk tehát, hogy a pénzben kifejezhető ajándékok okozzák a legtöbb örömet, hiszen az emberek sokkal kevesebbszer kapnak megható, érzelmes, telitalálatnak is nevezhető ajándékot, mint szeretnének!

Ilyen telitalálat ajándék lehet egy fémből készült, autófényező csavar szobor, melynek minden egyes darabját -akár csak a fényezésnél- egyedileg készítünk el, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés. Az alkotó elemek minden ház garázsában vagy kis műhelyében előforduló csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák.

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Autófényezőnek ajándék csavarszobor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük