Skip to content

Méhésznek ajándék szobor

15900 Ft18400 Ft

A szoborra kérhető egyedi szövegű gravírozás is!
Férfi vagy női figura rendelhető!

Méretek:
Magasság: 200 mm
Hossz: 150 mm
Szélesség: 125 mm

Product total
Options total
Grand total
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Gravírozható egyedi fém ajándék méhészeknek!

 

Egyedi fém ajándékot keresel méhész szerettednek vagy ismerősödnek karácsonyra, születésnapra, vagy csak úgy alkalomtól függetlenül? Olyan meglepetést szeretnél adni neki, ami még nagy esélyel nincs a polcán és emlékezteti arra a tevékenysége, hobbira aminek szentelte az egész életét? Csak elcsépelt, személytelen ajándék ötletek jöttek eddig veled szembe, amik kicsit sem fejezik ki azt, amit Te ezzel az ajándékkal szeretnél kifejezni? Megtalálni a tökéletes ajándékot nem egyszerű, de ha már itt vagy jó helyen jársz, hogy megtaláld azt az egyedi darabot, ami után egy méhész titkon vágyakozik!

Sokan nem gondolják de a méhész foglalkozás nehéz és kitartást igénylő elhivatás, amin az egész bolygónk jövője múlhat! Ajándék fém csavar szobraink olyan 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, melyek a ház garázsában vagy kis műhelyében is előfordulnak, mint például csavarok, drótok, lemezek, csapágyak csavaranyák, forgácsok stb. Minden darabot egyedileg készítünk, az alkatrészek egymáshoz való rögzítése egyedül a hegesztés. Így lehet egy nem hétköznapi ajándék hétköznapi alapanyagokból garantáltan egyedi és megismételhetetlen!

A hétköznapi alapanyagokon túl a fém ajándék egyediségét fokozhatod egy személyre szóló üzenettel is, hiszen minden csavarszobrunk, így a méhész figura is kérhető gravírozással is. Annak érdekében, hogy ajándékod még jobban passzoljon az ajándékozotthoz, méhész fém szobrodat kérheted női vagy férfi figurában is.

Férfi figura / Női figura

Férfi figura, Női figura

Gravírozás max. 20 karakter

Kérek gravírozást, Nem kérek gravírozást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Méhésznek ajándék szobor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük